Szeretettel üdvözöllek az Antistress Tudásforrásnál!

Ez az oldal azért jött létre, hogy megmutassuk az érdeklődők és a Fényüzér tagok számára - partnereink hathatós közreműködésével - milyen információkkal, tréningekkel, tanfolyamokkal és más szolgáltatásokkal jobbíthatjuk az életük különböző területeit.

Szerintünk sokkal többet adhatunk, ha minél több színvonalas tudással bíró oktató, előadó is velünk tart. Ezért nyitottak vagyunk mindkét irányban, szívesen látjuk azokat, akik úgy gondolják velünk tartanának, átadnák, hasznosítanák tudásukat. Mert együtt haladni sokkal jobb mindannyiunknak.

Jelenleg válogatott, szakértő előadóink tartanak tanfolyamokat, előadásokat, konzultációkat ki-ki a maga témájában, módszerével, hiszen üzleti és magánélet, környezetünk sok témáját ölelik fel tanfolyamaink. Ide kapcsolódik az eszem-iszom infoparádé is, melynek keretében, vagy a tematikus főzőtanfolyamok során megismerheted a természetes egészség és a természetes testsúly elérésének legkellemesebb módszereit. Megtudhatod, milyen úton lehet már újszülött kortól, sőt az előtt segíteni az egészséges életet. Az ételekkel kapcsolatban szakács, természetgyógyász, gazdálkodó egyaránt segítségedre lesz.

A miből lesz az étel témában a vegyszerkerülő növénytermesztéshez, kártevő elkerüléshez, magok csíraképességének megtartásához, fokozásához is kaphatsz tanácsokat, oktatást, eszközöket. Emellett Kövér Júlia testépítő bajnok tanítja élőben a regenerációs időszakok mozgásait részint saját tapasztalatai, részint a jóllakva fogyás egyik szakértőjétől: Szabó Évától tanultak alapján. Júlia szerint a testépítés nem mindenkinek és nem minden esetben út...

Ha az élet ezen területét kombináljuk még üzleti tudással, kapcsolatépítéssel, valójában a teljes gazdaságra kiterjedhető fejlődési modellt kapunk, mely módszerrel igen tág körben érhető el fenntartható fejlődés helyett valóban élhető jövő.

Emellett környezetünk szépítése, hagyományaink őrzése is fontos feladatunk:

  • Díszkertépítés gondozás területen Szabó László - a kertek Michelangelója - ad tanácsokat az érdeklődők számára, blogjában, videóiban és fórumán is. (Ezek elérése a fenti menüben a blogoknál található.)

  • Gyöngyfűzésre, kreativitásra Deák Zsófia népi iparművész tanítja az érdeklődőket. Alkotásai a csoda kategóriába illenek, az ismeretek továbbadása területén ő is annak híve: a tudás csak akkor az igazi, ha nem magunkban tartjuk, hanem megismertetjük azokat. Hagyományaink őrzésére most, mikor az uniformizálódás egyre erősebb, nagyobb szükségünk van mint bármikor eddig.
Erősen remélem, hamarosan jelentősen bővülni fog a kínálati kör és kénytelen leszek rengeteg választási lehetőséggel telepakolni az oldalt. Ha úgy gondolod, színvonalas kínálatoddal bővítenéd magad is a menüpontok számát, ne habozz ezt megírni nekünk!